Portfolio

Opdrachtgevers die je voorgingen zijn onder meer: Portfolio foto

LINDA. magazine, De kranten van Holland Media Combinatie, Druktemaker Media, Opzij, UNICEF en Humanitas. Filosofie Magazine publiceerde mijn prijswinnend essay ‘Een en Ander overhoop. Een pleidooi voor meerstemmigheid‘.

LINDA. Magazine publiceerde in juli 2020 een erotisch verhaal van mijn hand. Daaruit volgden onder meer interviews voor hun maandelijkse fotogalerijen, een persoonlijk verhaal over alzheimer en mantelzorg en een verhaal over faalmoederschap.

Voor Holland Media Combinatie schrijf ik columns en artikelen die verschijnen in het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De IJmuider Courant en de Gooi & Eemlander. Voor het zaterdagmagazine bij deze kranten interview ik wekelijks mensen Over Liefde in mijn gelijknamige rubriek.

UNICEF vroeg mij begin 2020 elke dag een gedicht voor kinderen te schrijven nadat het Coronavirus het (school)leven had stilgelegd. Een hart onder de riem voor de weken van huiswerk en thuiswerk, grote en kleine zorgen en gekkigheid als te weinig toiletpapier.

Druktemaker Media is een Helders mediabedrijf dat organisaties door heel Nederland helpt hun merk zo goed mogelijk neer te zetten, in zowel druk als digitaal en op zowel sociale media als op film. Wanneer ze een tekstschrijver nodig hebben voor brand stories, voice-over scripts en andere uitingen, maar het moet nét even anders dan anders, dan kloppen ze aan bij mij.