Wat ik zoal doe de hele dag

Een groot deel van mijn tijd schrijf ik artikelen voor onder meer Portfolio fotoLINDA. magazine en de kranten van Holland Media Combinatie. Voor  Druktemaker Media maak ik brandstory’s voor bedrijven en voice-overscripts, die ik veelal zelf inspreek. Daarnaast schrijf ik (stads)poëzie in opdracht en geef poëzieworkshops op scholen en aan volwassenen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

LINDA. Magazine publiceerde in juli 2020 een erotisch verhaal van mijn hand. Daaruit volgden interviews voor hun maandelijkse fotogalerijen, persoonlijke artikelen over onder meer moederschap en mantelzorg en interviews met over hoop en de toekomst van seks.

Voor Holland Media Combinatie schrijf ik columns en artikelen die verschijnen in het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De IJmuider Courant en de Gooi & Eemlander. Voor het zaterdagmagazine bij deze kranten interview ik wekelijks mensen Over Liefde in mijn gelijknamige rubriek.

Druktemaker Media is een Helders mediabedrijf dat organisaties door heel Nederland helpt hun merk zo goed mogelijk neer te zetten, in zowel druk als digitaal en op zowel sociale media als op film. Wanneer ze een tekstschrijver nodig hebben voor brand stories, voice-over scripts en andere uitingen, maar het moet nét even anders dan anders, dan kloppen ze aan bij mij.

Als (stads)dichter schrijf ik behalve vrij werk zowel in opdracht van de gemeente als van andere gegadigden. Dat kunnen bedrijven zijn en particulieren en varieert van een persoonlijk gedicht op maat tot voordrachten op congressen en van spoken word onder een film tot een tekst in de openbare ruimte.

UNICEF vroeg mij begin 2020 elke dag een gedicht voor kinderen te schrijven nadat het Coronavirus het (school)leven had stilgelegd. Een hart onder de riem voor de weken van huiswerk en thuiswerk, grote en kleine zorgen en gekkigheid als te weinig toiletpapier.