Portfolio

Opdrachtgevers die je voorgingen zijn onder meer: Portfolio foto

De kranten van Holland Media Combinatie, LINDA. magazine, UNICEF, Humanitas, Medical Delta, Op Kop, De Zaak, Agency No.9, OPSPOOR, Quarterpounder Media, MT en Opzij. Filosofie Magazine publiceerde mijn prijswinnend essay ‘Een en Ander overhoop. Een pleidooi voor meerstemmigheid‘.

Voor Holland Media Combinatie schrijf ik columns en artikelen die verschijnen in het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De IJmuider Courant en de Gooi & Eemlander. Voor het zaterdagmagazine bij deze kranten interview ik wekelijks mensen Over Liefde in mijn gelijknamige rubriek.

LINDA. Magazine publiceerde in juli 2020 een erotisch verhaal van mijn hand. Daaruit volgden onder meer interviews voor hun maandelijkse fotogalerijen en een persoonlijk verhaal over alzheimer en mantelzorg.

UNICEF vroeg mij begin 2020 elke dag een gedicht voor kinderen te schrijven nadat het Coronavirus het (school)leven had stilgelegd. Een hart onder de riem voor de weken van huiswerk en thuiswerk, grote en kleine zorgen en gekkigheid als te weinig toiletpapier.

Medical Delta is een samenwerkingsorganisatie van de Zuid-Hollandse universiteiten en ziekenhuizen. Elke maand interview ik onderzoekers, artsen en patiënten over de nieuwste technologische ontwikkelingen in de geneeskunde.

OPSPOOR is een onderwijsorganisatie met 37 scholen in en rond Purmerend. Vanuit een aantal vacatureteksten die anders moesten zijn dan anders, wordt nu gewerkt aan een voortzetting van die toon in hun andere uitingen.

Voor ondernemersmagazine De Zaak spreek ik de meest gedreven ondernemers over hun bedrijf, duurzaamheid en (maatschappelijk) ondernemen. De ene keer zijn dat bierbrouwende kerels. Een andere keer is dat vintagequeen Laura Dols.

De Zaak is nauw verbonden met Agency No.9 en MKB Servicedesk. Voor deze opdrachtgevers lever ik onder meer kennisartikelen, white papers en advertorials die zich richten op ondernemers. Voor hun partners (KPN, Essent, bol.com en anderen) verzorg ik teksten in het kader van content marketing. Denk aan tips voor ondernemers, leesbare stukken over wet- en regelgeving en interviews met deskundigen. Ook MT.nl weet me voor dit soort teksten te vinden. Door andere bedrijven word ik ingehuurd als ghostwriter voor blogs of succesverhalen.