Portfolio

Opdrachtgevers die je voorgingen zijn onder meer: Portfolio foto

Het Noordhollands Dagblad, Me to We, De Zaak, Dutch Network Group, Tijdschrift Waardenwerk, Online Event Magazine en Opzij. Filosofie Magazine publiceerde mijn prijswinnend essay ‘Een en Ander overhoop. Een pleidooi voor meerstemmigheid‘.

Voor het Noordhollands Dagblad schrijf ik columns en de achtergrondartikelen bij het regionale nieuws. Soms spreek ik een wethouder, maar nog liever haal ik een mooi verhaal bij ‘tante Bets uit de Visbuurt’.

Me to we publiceerde één van mijn blogs en vroeg me daarna een aantal artikelen te schrijven over ouderschap. Ik schreef onder meer over de achtbaan die kraamweek heet en zeven waarheden over het krijgen van een tweede kind.

Voor ondernemersmagazine De Zaak vul ik elke maand de rubriek Oud = Nieuw. Daarvoor spreek ik de meest gedreven ondernemers over duurzaamheid, upcycling, recycling en circulaire economie. De ene keer zijn dat bierbrouwende kerels. Een andere keer is dat vintagequeen Laura Dols.

De Zaak is onderdeel van Dutch Network Group en MKB Servicedesk. Voor deze opdrachtgevers lever ik onder meer kennisartikelen, white papers en advertorials die zich richten op ondernemers. Voor hun partners (KPN, Essent, bol.com en anderen) verzorg ik teksten in het kader van content marketing. Denk aan tips voor ondernemers, leesbare stukken over wet- en regelgeving en interviews met deskundigen. Door andere bedrijven word ik ingehuurd als ghostwriter voor blogs of succesverhalen.